V E I L I G H E I D

Alle producten zijn met zorg gemaakt en officieel getest.  Ons speelgoed draagt het CE keurmerk. Speenkoorden voldoen aan de EN 12586 norm.   Aan de hand van de Europese veiligheidseisen hebben wij een eigen testlab gebouwd. Steekproefsgewijs doorlopen wij deze testen. Daarnaast hebben wij op meerdere momenten in ons productie proces controlemomenten ingebouwd. Op deze manier zorgen wij voor veilige producten.

G E B R U I K

Onze producten worden met informatieboekjes geleverd voor specifieke richtlijnen voor gebruik en onderhoud van dat product. Lees deze goed door.

Controleer voor gebruik altijd of alle onderdelen nog goed vast zitten.
Gebruik onder toezicht van een volwassene.
De producten die hout bevatten mogen niet onder gedompeld worden met water. Dit kan scheuren veroorzaken.
De producten die houten materialen bevatten kunnen niet in de vriezer.
De producten van Bezisa bevatten kleine onderdelen en koordjes wat verstikkingsgevaar kan opleveren.
Vervang de producten of gooi ze weg wanneer ze beschadigd of versleten zijn.

Mocht je nog vragen hebben over de materialen die gebruiken of de producten die we maken neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

 

H A N D L E    W I T H    L O V E ,    U S E     W I T H    C A R E

De producten van Bezisa worden met zorg gemaakt. Zelf kun je de producten een langere levensduur geven en de veiligheid te vergroten door ze met zorg te onderhouden:

Het vilt kun is van zichzelf vuil- en water afstotend. Je kunt het voorzichtig met de hand wassen of onder een lauwe kraanafspoelen. Eventueel kun je wat pluisjes wegknippen.

Het hout gaat langer mee als het af en toe behandeld word met olie. We adviseren hiervoor een natuurlijke (jojoba) olie. Hout kan niet tegen grote temperatuurwisselingen, het gaat dan kunenn er scheuren ontstaan. De houten bijtringen en rammelaars kun je daarom beter niet in de koelkast leggen.

Het leer is gelooid en geverfd met natuurlijk materialen. Dit heeft een lage Ph. Door gebruik (aanrakingen en water) kan de zuur graad langzaam omhoog gaan. Om afgeven van de kleur te voorkomen geeft onze leverancier het advies om de het leer af en toe met citroensap in te smeren.

Voor sommige sleutelhangers gebruiken we dikker tuigleer. Dit kan behandeld worden met een natuurlijk  leder vet.

De silicone ‘freezer teethers’  (die uitsluitend gemaakt zijn met de siliconen) kralen zijn geschikt om in de koelkast of vriezer te leggen. Ook kunnen ze goed tegen water en kun je eventuele pluisjes eenvoudig onder de kraan afspoelen.