F.A.Q

F.A.Q2015-03-10T20:23:12+00:00
Studio bezoeken / Shoppen op afspraak2021-03-31T15:44:25+00:00

Wij zijn gevestigd en in een super gaaf, meer dan 100 jaar oud school gebouw gelijk naast het station van Woerden.

Het is nog steeds iedere dag een feestje op onze studio te betreden. Wij vinden het hartstikke leuk om jullie hier te ontvangen en uit te leggen wat we doen.

Je kunt per mail (info@bezisa.com) een afspraak maken om op je gemakje onze collectie en werkwijze te bewonderen.

Items kun je  ter plekke laten personaliseren. (bij afspraak vermelden) Afrekenen gaat eenvoudig  via onze webshop.

 

Verhuur:

Onze toffe ruimte delen wij graag.  Thuiswerkers die even een andere omgeving willen, tot gezellig groep babyshowers, trainingen en andere evenementen. ca 120m2 geschikt voor 12-15 mensen. Het is goed mogelijk om met meerdere mensen de 1,5m afstand te houden.  Meer info kun je opvragen via mail. (info@bezisa.com)

Custom Items2021-03-31T10:17:29+00:00

Wij maken met liefde veel gepersonaliseerde producten.

Alles wordt met de hand, letter voor letter, in het leer of papier geslagen.

Als een wagenspanner label besteld wordt, zullen wij dit automatisch aan onze wagenspanners bevestigen.

Wij streven bij Custom items naar een maximale levertijd  1 week.

Mochten er ook andere niet-gepersonaliseerde items in uw bestelling zitten, dan versturen wij dit vanwege milieu belasting niet vooruit.

 

Verzending en verpakking2021-03-31T12:54:11+00:00

Bestellingen worden door ons altijd netjes en gaaf verpakt. Cadeautje of niet, uitpakken zal een klein feestje zijn.

Met oog op het milieu kiezen wij de formaten van de verzendstukken zorgvuldig uit en laten Facturen of pakbonnen weg. Deze ontvangt u per mail.

Verzendkosten:

Brievenpost NL  met track and trace €4,-

Pakketpost NL €6,-

Pakketpost Belgie en Duitsland € 9,-

Pakketpost Verenigd Koninkrijk en Luxemburg € 11,75

Pakketpost Frankrijk en Italië € 13,75

Pakketpost Europa € 16,00

Pakketten voor buiten Europa € 25,-

Onze productprijzen zijn inclusief 21% BTW.
Verzendkosten zijn niet inbegrepen, tenzij anders vermeld. Wij zijn niet aansprakelijk voor douaneheffingen die mogelijk verschuldigd zijn na verzending van de artikelen. Onze prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De prijs die u betaalt is de prijs die op de website staat aangegeven op de dag dat uw bestelling wordt geplaatst.

Wat is de levertijd?2021-03-31T10:35:27+00:00

De gemiddelde levertijd is een aantal werkdagen.

Mochten er bij uw bestelling producten zitten die gepersonaliseerd moeten worden, ga dan uit van een gemiddelde levertijd van een 1 week.

Is er haast bij uw bestelling, laat dit gerust weten per email, dan kijken we naar de mogelijkheden.

 

Retourneren2020-11-10T17:11:19+00:00

U mag onze producten (met uitzondering van gepersonaliseerde items)  binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden retourneren.

Retourneren is niet gratis. Verzendkosten van de retourzending worden niet door ons vergoedt.

Wel  kunnen wij een retourlabel voor u aanmaken.

Voor NL: Brievenbuspakketje €4,-. Pakket €6,-.

België, Duisland €9,-.

Retour adres:

Sneekermeer 10, 3446 JN Woerden.

Natuurlijke materialen2021-03-31T10:43:13+00:00

Alle producten van Bezisa zijn gemaakt van materialen die met zorg zijn uitgezocht. De zoektocht naar de beste kwaliteit is een continu proces. We gaan heel ver om alle producten zo veilig mogelijk te maken. Naast het design is ook de duurzaamheid iets waar we naar kijken.

V I L T

Het vilt is geverfde wolvilt is gemaakt van ZUIVER SCHEERWOL , waardoor het van nature vuilafstotend en onbrandbaar is. Voor deze serie effen kleuren wordt alleen de witte schapenwol geselecteerd. Het geverfde wolvilt is gifvrij en voldoet aan de UNE-EN 71-2, UNE-EN 71-3 en Öko-Tex 100.

H O U T

De houten kralen, ringen en kegelpoppetjes die we voor onze producten gebruiken zijn afkomstig uit Europese bossen en worden vervaardigd in een atelier in Oostenrijk. Dit hout draagt het PEFC keurmerk. Het internationale PEFC keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten
afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos èn dat het bos in stand blijft. 

L E E R

Het zal je niet ontgaan zijn dat wij fan zijn leer. Niet alleen vanwege de uitstraling maar ook vanwege de houdbaarheid en mogelijkheden. Wij hebben een lange zoektocht gehad om er zeker van te zijn dat ons leer de terechte strenge chemische Europese veiligheidseisen niet overschrijdt. Uiteindelijk liep ik samen met mijn vader, ver weg van huis,  rond in een ander familiebedrijf. Daar zagen wij met eigen ogen dat het leer enkel met plantaardige middelen gelooid èn geverfd is. Iets wat vanwege de prijs zeldzame combinatie is. Alles wordt daar met ontzettend veel passie, kennis en knowhow gemaakt. Na een gave rondleiding, hebben wij vervolgens alles officieel laten testen. Een leverancier waar wij super goed mee samenwerken. Zij kennen ons product en onze wensen en andersom. Lees in het kopje ‘onderhoud’ de verrassende manier om het leer mooi te houden.

S I L I C O N E N

Siliconen worden gemaakt vanuit silicium- (kiezel-) en zuurstofmoleculen. Na zuurstof is silicium het meest voorkomende element in de aardkorst. Meestal is dit in de vorm van kwarts (in het klein is dit gewoon zand), waar vervolgens puur silicium uit gewonnen wordt. Van deze grondstof worden verschillende materialen gemaakt, waaronder de siliconen voor de kralen in de Bezisa collecties.

Veiligheid, gebruik en onderhoud2021-03-31T10:59:50+00:00

V E I L I G H E I D

Alle producten zijn met zorg gemaakt en officieel getest.  Ons speelgoed draagt het CE keurmerk. Speenkoorden voldoen aan de EN 12586 norm.   Aan de hand van de Europese veiligheidseisen hebben wij een eigen testlab gebouwd. Steekproefsgewijs doorlopen wij deze testen. Daarnaast hebben wij op meerdere momenten in ons productie proces controlemomenten ingebouwd. Op deze manier zorgen wij voor veilige producten.

G E B R U I K

Onze producten worden met informatieboekjes geleverd voor specifieke richtlijnen voor gebruik en onderhoud van dat product. Lees deze goed door.

Controleer voor gebruik altijd of alle onderdelen nog goed vast zitten.
Gebruik onder toezicht van een volwassene.
De producten die hout bevatten mogen niet onder gedompeld worden met water. Dit kan scheuren veroorzaken.
De producten die houten materialen bevatten kunnen niet in de vriezer.
De producten van Bezisa bevatten kleine onderdelen en koordjes wat verstikkingsgevaar kan opleveren.
Vervang de producten of gooi ze weg wanneer ze beschadigd of versleten zijn.

Mocht je nog vragen hebben over de materialen die gebruiken of de producten die we maken neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

 

H A N D L E    W I T H    L O V E ,    U S E     W I T H    C A R E

De producten van Bezisa worden met zorg gemaakt. Zelf kun je de producten een langere levensduur geven en de veiligheid te vergroten door ze met zorg te onderhouden:

Het vilt kun is van zichzelf vuil- en water afstotend. Je kunt het voorzichtig met de hand wassen of onder een lauwe kraanafspoelen. Eventueel kun je wat pluisjes wegknippen.

Het hout gaat langer mee als het af en toe behandeld word met olie. We adviseren hiervoor een natuurlijke (jojoba) olie. Hout kan niet tegen grote temperatuurwisselingen, het gaat dan kunenn er scheuren ontstaan. De houten bijtringen en rammelaars kun je daarom beter niet in de koelkast leggen.

Het leer is gelooid en geverfd met natuurlijk materialen. Dit heeft een lage Ph. Door gebruik (aanrakingen en water) kan de zuur graad langzaam omhoog gaan. Om afgeven van de kleur te voorkomen geeft onze leverancier het advies om de het leer af en toe met citroensap in te smeren.

Voor sommige sleutelhangers gebruiken we dikker tuigleer. Dit kan behandeld worden met een natuurlijk  leder vet.

De silicone ‘freezer teethers’  (die uitsluitend gemaakt zijn met de siliconen) kralen zijn geschikt om in de koelkast of vriezer te leggen. Ook kunnen ze goed tegen water en kun je eventuele pluisjes eenvoudig onder de kraan afspoelen.

 

 

Hoe snel kan ik antwoord op mijn emails verwachten?2019-09-06T09:09:32+00:00

Het streven is om alles mails binnen 24 tot 48 uur te antwoorden.

 

Titel

Ga naar de bovenkant