A     B U S I N E S S      T H A T     R U N S     I N     T H E   F A M I L Y

“BEZISA is een bedrijf geboren uit liefde voor mijn kinderen. Klein begonnen, maar groter geworden door groot te dromen. Voor mijn kinderen wil ik een voorbeeld zijn in hoe je van niets iets kunt maken. Dat je mag vallen en op staan. Dat je vooral mag genieten van de (leer) weg die je aflegt. Maar ook vooral dat er meer is dan werk, keuzes, online werelden en luxe; en dan dat is elkaar.”

H E T   C O N C E P T

Alles wat je ziet is geïnspireerd op de natuur. De materialen, de kleuren en figuren. Ik hou van design. Strakke vormen en perfectie. De liefde voor mens en natuur moet voelbaar zijn. Het ontstaan van mijn designs ging niet over 1 nacht ijs. Ze hebben hun tijd nodig gehad. En alleen het allermooiste materiaal volstaat.

In de natuur vinden mensen rust. Dat is wat ik wil bereiken met mijn designs voor baby’s. In een wereld waar alles te koop is en waar we dagelijks overprikkeld worden hoop ik iets te bieden wat aanzet tot een stapje terug en tot verbinding met elkaar.
Neem de tijd om iets te bekijken, te bestuderen, te genieten en te luisteren naar het serene geluid van het hout.

O N Z E   S T U D I O

Ik startte ooit aan de keukentafel. Toen mijn huis meer op een fabriek leek verhuisde we de kralen, ringen en dozen naar een prachtig oud schoolgebouw in Woerden, 5 minuten van mijn huis vandaan. Een pareltje.

BEZISA staat met de dames die helpen met de productie. Handwerk is een kunst en iets wat je in de vingers moet hebben of krijgen. In deze economische wereld lijkt het bijna vergeten hoe mooi en waardevol handwerk kan zijn.
We hebben een vast team van getalenteerde dames en meiden. We hebben een eigen manier van werken. Perfectionistisch, gezellig en chaotisch tegelijk.
Daarnaast werkten we samen met Ferm Werk, een lokale sociale werkplaats. Daar werken mensen die door psychische problemen verder van de arbeidsmarkt afstaan.
Ook hebben we een mooie samenwerking met Booghgoed. Waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel op een heel persoonlijke manier worden behandeld, begeleid en geholpen worden met re-integreren. Zij ondersteunen ons onder andere met de naaien van pittenzakjes en het boren van gaatjes in de ringen.
Duurzaam en eerlijk ondernemen is het doel. We kunnen recht kunnen wij zeggen dat alles ethisch en eerlijk is gemaakt. #trots

” WHERE THE LOVE DESIGN AND NATURE COMES TOGETHER”

Janneke van Bokkem  +  Team BEZISA

Studio:
Vandervalk Boumanlaan 7
3446 GM Woerden

Mailing address:
Sneekermeer 10
3446 JN Woerden

The Netherlands

+31 6 29179704
info@bezisa.com