B E Z I S A     I N      D E     M E D I A

MWORDMAG

Mwordmag

BLOG | Mama’s & Mini’s | Belgium | Fashion | Interior | Lifestyle

Super toffe en mooie Belgische blogsite waar onder andere Liesbeth vertelt hoe ze haar leven met haar 4 kids praktisch maar stijlvol inricht.

Ze noemt hierbij een aantal in haar ogen Must-haves als je 4 kinderen groot brengt. De Leaves – Collectie is te zien in de foto’s!

Klik, lees en kijk –>

URBANMOMS

URBAN MOMS

LOTTE HERINK:  “Ik houd van natuurlijke kleuren en materialen. Qua kleding, interieur en ook qua babyspullen. En als die producten ook nog eens op een mooie manier gemaakt worden, is dat voor mij een extra bonus. Een vondst waar ik erg blij van werd, zijn de wagenspanners en bijtringen van webshop Bezisa. Handgemaakt en naar eigen smaak samen te stellen qua kleur en vorm. En extra leuk: je hebt de mogelijkheid om een naam en/of geboortedatum toe te voegen.” Lees verder

OUDERS VAN NU

OUDERS VAN NU - mei 2016

Ouders van Nu is het tijdschrift voor zwangeren en alle moeders en vaders met een baby, peuter of dreumes tussen de 0-4 jaar die willen weten hoe het écht zit.

“HIP & HEBBEDING

De leukste wannahaves van het web:

Aan de ketting:

Een girfa, schaap of zebra aan je nek en de outfit van je kind is helemaal af. De beestachtige mooie kettingen zijn handgemaakt.

€12,95 Bezisa.nl ”

ROOMED

ROOMED

. Bezisa | Bezisa is de webshop van Janneke. Zij maakt voornamelijk items voor kinderen en voor in de kinderkamer. Alle producten maakt ze zelf, met de hand. En dat is best wel knap als je kijkt hoe vol de webshop staat. De oplage is beperkt, maar het aanbod is er niet minder om! ”

FLAVOURITES

FLAVOURITES

“Handgemaakt au naturel

Mooi zeg; die handgemaakte babymusthaves van Bezisa.nl. Kijk die wagenspanners van houten kralen met mooie geometrische figuurtjes (die knisperen!) ertussen…  Eigenaresse Janneke – moeder van 3 – maakt alle accessoires zelf, en desgewenst op maat al naar gelang jouw wensen. Een klein label dat Janneke bewust klein – en daardoor uniek –  houdt: we love it! Goed adresje voor kraamcadeautjes… ”